Menu
25 maart 2021

Jeugd in Onderzoek 8 april

Op 8 april 2021 vindt de digitale editie van Jeugd in Onderzoek plaats. Net als voorgaande jaren, staat ook dit jaar kennisuitwisseling en netwerken centraal. Jeugd in Onderzoek is ‘Dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij onderzoek in de jeugd- en onderwijssector.

Ben je al benieuwd naar het programma? Kijk hier.

Keynote sprekers

Annemiek Harder en Gwyther Rees zijn de keynote sprekers. Annemiek is bijzonder hoogleraar Wetenschappelijk onderbouwde jeugdzorg en onderwijs bij de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences. Gwyther is verbonden aan UNICEF-onderzoeksbureau Innocenti.

Ambassadeur Jeugd in Onderzoek

Hoogleraar Sabine Severiens is namens de Erasmus Universiteit Rotterdam ambassadeur van Jeugd in Onderzoek en verzorgt een speciale masterclass. Meer over Sabine Severiens lees je in haar biografie. Je kent haar natuurlijk al als een van de boegbeelden van de route Jeugd van de Nationale Wetenschapsagenda.

16e editie

Jeugd in Onderzoek wordt in 2021 voor de zestiende keer georganiseerd. Net als de vorige editie in 2019 wordt het event georganiseerd door NRO.

Vanwege de maatregelen die het kabinet heeft genomen om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen, is besloten om Jeugd in Onderzoek van 12 mei 2020 te verschuiven naar 8 april 2021

Meer informatie vind je hier.